Имотите във Варна много са поскъпнали в последно време, с цели 30%,

...
Имотите във Варна много са поскъпнали в последно време, с цели 30%,
Коментари Харесай

Звезделина от Игри на волята изкарва луди пари във Варна

Имотите във Варна доста са поскъпнали напоследък, с цели 30%, само че по тази причина пък една от звездите на хитовия риалити формат " Игри на волята " - Звезделина, е намерила по какъв начин да печели луди пари тъкмо от това.

Говори се, че Звезделина е един от топ брокерите в Морската ни столица - неко, за което и самата тя споделя постоянно в сторитата си в обществените мрежи. Най-често тя предлага на своите клиенти имоти чартърен.

Добре известно, че Варна е един от най-атрактивните ни градове за инвестиционни парцели, и това мнение споделят освен разнообразни брокери. Ето за какво и амбициозната риалити звезда се е насочила точно в тази сфера на професионално развиване. Нещо повече - с цел да притегля хората и с цел да взема решение по-бързо покупко-продажбите, Звезделина се е поразкрасила осезаемо.

Като я видите по какъв начин наподобява, надали първата ви мисъл би била, че е брокер на недвижими парцели. Всъщност риалити героинята постоянно е търсена и от разнообразни спортни марки, с цел да популяризира продуктите им. Изглежда живота й след участието в " Игрите " е тръгнал доста да се усъвършенства във всяко едно отношение.

Звезделина е и много деен инфлуенсър, както се подразбира и от фотосите, само че дали има човек до себе си в персонален проект, към този момент пази настойчиво в загадка. Единственото, което е споделила на стори за момента е, че е доста значимо човек да обича себе си, околните, природата, само че също, че " Бог е обич ". Това тя написа във връзка Деня на влюбените на 14 февруари.

Припомняме, че преди време, тъкмо откакто понатрупа малко популярност около присъединяване си в риалити формата, Звезди бе споделила, че към този момент освен мисли, само че е и подготвена за семейство, желае да си откри подобаващ мъж, с който да основат деца и хубаво семейство. Очевидно обаче, на този стадий тези й проекти малко се бавят, тъй като " нямало читави мъже ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР